بیست و چهارمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران

بیست و چهارمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران از 24 آبان ماه الی 1 آذر 1395 در سراسر کشور برگزار می شود.

۱۵ آبان ۱۳۹۵ | ۰۹:۱۹ کد خبر : ۱۰۸۹ اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۴۹
بیست و چهارمین دوره هفته کتاب، با شعار " ایران می خواند " از 24 آبان ماه آغاز خواهد شد. امسال هم همچون سالهای گذشته هر روز از روزهای هفته کتاب ، با عنوانی خاص نامگذاری شده است که شعار " ایران می خواند " را تداعی خواهد کرد. " ایران می خواند " ترویج فرهنگ کتاب و کتاب خوانی را در سراسر کشور طنین انداز می کند.

امسال هم همچون سالهای گذشته هر روز از روزهای هفته کتاب ، با عنوانی خاص نامگذاری شده است که شعار " ایران می خواند " را تداعی خواهد کرد.

روزهای بیست و چهارمین دوره هفته کتاب ، به شرح زیر نامگذاری شده است:

دوشنبه 24 آبان 1395 با عنوان " کتاب و خانواده "  و شعار " خواندن ، چراغ امید در خانواده "

سه شنبه  25 آبان 1395 با عنوان " کتاب و دانشگاه " و شعار " خواندن ، بنیان دانش "

چهارشنبه 26 آبان 1395 با عنوان " کتاب و رسانه " و شعار " خواندن ، رسانه ای کهن "

پنج شنبه 27 آبان 1395 با عنوان " کتاب و کودک " و شعار " خواندن ، آینده ای روشن "

جمعه 28 آبان 1395 با عنوان " کتاب و هنر " و شعار " خواندن ، تعالی هنرمندانه روح "

شنبه 29 آبان 1395 با عنوان " کتاب و تکنولوژی " و شعار " فضای نو ، ابزار جدید "

یکشنبه 30 آبان 1395 با عنوان " کتاب و امام حسین " و شعار " خواندن ، قیام برای آگاهی "

دوشنبه 1 آذر 1395 نیز مراسم اختتامیه هفته کتاب برگزار می شود.

نظر شما :