در اولین نشست خیرین دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز

ساماندهی موقوفات و استفاده بهینه از ظرفیت نیروی خیرین بررسی شد

۲۷ دی ۱۳۹۹ | ۰۹:۴۲ کد : ۳۶۳۴ اطلاعیه ها

در نشستی با حضور دکتر حشمتیان سرپرست اداره کل امور خیرین و توسعه وقف دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج، جمعی از مسئولین استانی و دانشگاهی و تعدادی از خیرین، در سالن شورای دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با هدف ساماندهی موقوفات و استفاده بهینه از ظرفیت نیروی خیرین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج؛ دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج در این نشست با بیان گوشه ای از موفقیت های دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در خصوص رنکینگ بالا و موفقیت در امور دانش بنیان بیان داشت: دانشگاه آزاد اسلامی خود محصول خیرین است و اولین خیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج مرحوم شنتیایی بوده اند.

وی با توضیح برخی اقدامات انجام شده در این خصوص گفت: فعالیت های صورت گرفته درخصوص خیرین که از اردیبهشت سال جاری شروع شده است در سه بخش مهارت آموزی، مرکز رشد و شتاب دهی و بخش تجاری سازی محصولات بوده که وجود خیرین در کنار فعالیت های دانش بنیانی می تواند کمک بزرگی به تولیدات صنایع داخلی داشته باشد.

وی افزود: با ایجاد بانک اطلاعاتی خیرین و ایجاد شورای مشورتی مسیر راه بسیار هموارتر شد و برای اینکه از کمک های مردمی بیشتری استفاده شود شماره حساب خیرین نیز افتتاح و به سازمان مرکزی ارسال گردید و همچنین جلسات از حالت مشورتی به حالت خیربین تبدیل شد.

در ادامه دکتر فرشته حشمتیان سرپرست اداره کل امور خیرین و توسعه وقف دانشگاه آزاد اسلامی با تسلیت ایام فاطمیه و سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و همچنین چهلمین روز شهادت دکتر فخری زاده، در خصوص فلسفه تشکیل امور خیرین در دانشگاه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی یک نهاد انقلابی است و انقلاب نیاز به حمایت های مردمی دارد و نقش آفرینی مردم باعث سرافرازی انقلاب خواهد شد. در دانشگاه آزاداسلامی نقش مردم کاملا مشهود می باشد و این دانشگاه جهت پیشرفت بیشتر نیاز به وجود خیرین دارد. کار خیرین کاری الهی و دلی می باشد.

وی در ادامه افزود: دلیل ایجاد اداره کل خیرین را ضرورت بر ساماندهی خیرین در استانها، شناسایی خیرین با هدف ایجاد کارگروه های تخصصی و اینکه هر کس به اندازه بضاعت خود فعالیت داشته باشد، استفاده بهینه از موقوفات و ایجاد اعتماد برای خیرین و در نهایت هدف اصلی از اینکار ساماندهی موقوفات و استفاده بهینه از ظرفیت نیروی خیرین اعلام کرد و راهکار شناسایی خیرین متشکل از خیرین بومی و ملی را ایجاد یک شورای واحد اعلام نمودند.

در ادامه هر یک از اعضای جلسه به بیان نقطه نظرات و دیدگاه های خود پرداخته و پیشنهادهایی جهت انسجام جلسات ارائه نمودند.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج