۲۷ دی ۱۳۹۹ | ۱۰:۴۷ کد : ۳۶۳۵ اطلاعیه ها

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد از تشییع و تدفین ۲ شهید گمنام در این واحد دانشگاهی خبر داد.
رمضان جهانیان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا از تشییع و تدفین دو نفر از شهدای گمنام دفاع مقدس همزمان با شهادت دخت نبی مکرم اسلام حضرت فاطمه الزهرا(س) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد خبر داد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد گفت: این دو شهید بزرگوار قرار بود اسفند ۱۳۹۸ تشییع و تدفین شوند که به‌دلیل محدودیت‌های کرونا این مراسم صورت نپذیرفت و با تلاش و پیگیری‌های انجام شده همزمان با ایام فاطمه امسال، این شهدای گرانقدر تشییع و در واحد دانشگاهی هشتگرد به خاک سپرده خواهند شد.

رئیس ستاد شاهد و امور ایثارگران واحد هشتگرد بیان کرد: این شهدای گرانقدر که در عملیات‌ والفجر ۴ و خیبر به شهادت رسیدند از مقابل سپاه ناحیه ساوجبلاغ  به‌صورت خودرویی و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی ۲۸ دی ۹۹ به سمت مجتمع دانشگاهی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی (دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد) تشییع و در محوطه دانشگاه به خاک سپرده خواهند شد.