مراسم تشییع شهدای گمنام از مقابل سپاه ناحیه ساوجبلاغ به سمت مجتمع دانشگاهی شهید سردار قاسم سلیمانی‌ در دانشگاه آزاد اسلامی هشتگرد برگزار شد.‎

۳۰ دی ۱۳۹۹ | ۲۱:۱۸ کد : ۳۶۴۲ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، مراسم تشییع و تدفین شهدای گمنام ضمن رعایت پروتکل‌های بهداشتی از مقابل سپاه ناحیه ساوجبلاغ به سمت مجتمع دانشگاهی شهید سردار قاسم سلیمانی‌ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد برگزار شد.‎

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد در حاشیه این مراسم ضمن تسلیت سالروز شهادت حضرت زهرا سلام‌الله علیها گفت: این مراسم به همت مسئولان شهرستان ساوجبلاغ به‌ویژه سپاه ناحیه ساوجبلاغ و پیگیری‌ مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد برگزار شد.

رمضان جهانیان با بیان اینکه امنیت ایران اسلامی به برکت خون شهداست، اضافه کرد: دانشجویان باید روحیه فرهنگ و ایثار و شهادت را در وجود خود ارتقا و در راه افزایش روحیه  بصیرت و اگاهی تلاش دوچندان انجام دهد.